Magnus Carlsson

Se mig – bara för den jag är

Tack Magnus Carlsson för en underbar turné

Magnus Carlsson har förlängt sin turné ”Se Mig – Bara för den jag är med ytterligare 19 turnéstopp under våren 2024.
Tack all publik som har sett oss! Nu planerar vi för fortsättning och återkommer när allt är klart.

– Jag ser verkligen fram emot att få komma ut och träffas på detta sätt. Det blir alltid en avslappnad och skön stämning på konserterna när det finns utrymme för direktkontakt mellan mig och min publik. Allt som oftast sjunger publiken nästan mer och högre i bänkraderna än vad jag själv gör framme på scenen -haha, säger Magnus Carlsson.

Under turnén ”Se mig – bara för den jag är” har Magnus bjudit på turnéminnen och glimtar bakom kulisserna från sin 30 år långa karriär. Utöver detta har han visat på sidor av sig själv som många kanske inte vet om; till exempel att han är skolad i både klassisk sång och piano på musikhögskola. Efter tre decennium på turné både i Sverige och utomlands kan man tveklöst kalla Magnus Carlsson en rutinerad artist. Han startade sin bana som framgångsrik leadsångare i bandet Barbados för att via en internationell karriär i popgruppen Alcazar sedan landa som hyllad soloartist. Uppdragen har varit många och spänt från programledare i TV, musikal, krogshower, stora turnéer och längs sin väg har han byggt upp en skatt med hitlåtar likt få andra i branschen. Genom åren har Magnus förärats drygt 40 guld- och platinaskivor, hela tolv Grammisnomineringar och en mängd andra utmärkelser, bland annat blev han invald i Melodifestivalens ärofyllda Hall Of Fame häromåret.

– Jag har under hela min karriär gjort oerhört många konserter i kyrkor. De har en fantastisk akustik och är även ett sätt för mig att kunna nå ut till min publik där dom faktiskt bor utan att de ska behöva åka till arenor och konserthus”. ”I kyrkan finns det plats för alla typer av musik, även pop och schlager, säger Magnus Carlsson.

Förutom oväntade inslag bjuder artisten under föreställningen såklart även på ett stort urval av sina många hits.Under våren 2024 har Magnus också hunnit med den hyllade showen ”En jäkla massa schlager” tillsammans med Linda Bengtzing, parallellt med detta även med nyheter i hans vinkollektion ”Saints & Sinners”. Turnén hade sin ursprungliga premiär hösten 2023 och gjorde då tio stopp och nu har alltså ytterligare totalt 19 orter fått besök av den folkkäre artisten.

Biljetter